четвер, 1 грудня 2016 р.

Волошковий клатч

Всім доброго вечора!

Забігла сьогодні на вогник, щоб показати свою відносно давню роботу. Це невеличка сумочка у вигляді клатчу. Саму торбинку пошила ще у вересні, а вишивку виконала навесні. Викройку до сумки робила сама - там немає нічого складного і зшивала так, як вважала запотрібне. Ну звичайно щось підгледіла в інтернеті - як без того? :) 


Клатч виготовила на подарунок одній чарівниці, яка плете спицями просто бомбезно затишні речі, і за сумісництвом є моєю кумою і доброю подругою :) То ж скоро він поїде до своєї власниці. 
Далі буте трохи фотографій і пару слів про саму торбинку. 

Трішки нутрощів
Не зважаючи на свій мініатюрний вигляд клатч має досить солідні розміри - 28*20*8 см. В процесі пошиття були використані лише натуральні тканини - 100% бавовна дуже ніжних кольорів на підклад та льон насиченого синього кольору на лице. Довжину ручки можна регулювати. В середині є одна кишенька для телефона або для помади ) Схему вишивки знайшла в одній з книжечок Золотої колекції української вишивки, ниточки Мадейра мультиколор.


Сподіваюся, що Вам мій клатчик сподобався, бо я від нього просто в захваті )
На сьогодні все, але в мене є багато чого Вам показать. То ж до наступної зустрічі ) Всім гарного настрою та затишної зими )

Немає коментарів:

Дописати коментар