середу, 11 лютого 2015 р.

Квіткова фея

Доброго всім вечора!
Сьогодні покажу Вам невелику вишивку. Це квіткова фея. Вишивала її ще влітку в рамках спільного відшиву у фейсбуці і все не було приводу показати. Кожна із дівчат вишивала собі фею, яка б надихала їх на створення пречудовостей. Надхнення - це така буже вередлива штука, яка допомагає створювати великі і маленькі шедеври, і якщо вона нас полишає, то навіть і  настрій кудись дівається. От сьогодні її і покажу. Бо в наші непрості часи дуже хочеться подарувати хоч краплиночку доброти і тепла навколішньому світу. А всім дівчатам, рукодільницям, мамам і берегиням домашнього вогнища бажаю, щоб надхнення їх ніколи не полишало і завжди знаходився час на хороші і добрі справи.
Схему взяла в журналі "Все о рукоделии". Це розробка ТМ "Леді". Ниточки Гамма, Анкор - самопідбор, вишивала на тканині для скатертей кольору небіленого льону. Розмір готової роботи 15*19 см. Раму використала готову, вона - дерев'яна, із дубу. 
От така в мене вийшла квіткова фея-надхненниця і вона вже "працює" :) А всім бажаю гарного настрою, пречудової погоди і різноманітних приємностей ,)

Немає коментарів:

Дописати коментар