пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

New Year Star

Доброго дня усім!
Сьогодні я буквально стрибаю в останній вагон відїжаючого потягу. Думала  показувати Вам цю останню новорічну роботу чи вже дочекатися наступного Нового року і вирішила показати її зараз. Не знаю, що буде через рік, але скоріше за все я за неї просто забуду, а так вона збережеться тут. Як Ви вже зрозуміли - це подушка із новорічною вишивкою. Подарувала я її вчасно і вона вже давно дарує радість своїй господині.  
А тепер докладніше про сам вироб. Це подушка розміром 40*40 см. Пошита в техніці печворк з американської 100% бавовни. Яка колекція не питайте, бо не знаю. Купила тканину на предноворічній виставці "Handmade-Експо", що відбувалася в Києві. Дизайн вишивки - Уте Менце від Acufactum. Вишивала на рушниковому полотні нитками Гамма, ПНК ім. Кірова  самопідбором. 
Передню частину подушки шила за принципом сендвічу, а потім простібала нитками мультиколор. Задня частина складається з двох половинок, пошита з льону. Закривається подушка на дерев'яні гудзики в тон до червоної бейки-шотландки, якою окантована подушка. 
На сьогодні в мене все. Всім бажаю гарного настрою і приємних вихідних :)

Немає коментарів:

Дописати коментар