пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Ялинка новорічна і спроба №2

Всім доброго вечора!
Сьогодні 1 грудня 2017 року і остання публікація була рівно рік назад. Якщо чесно, то я думала, що вже не повернуся тут щось писать і взагалі закрию сторінку. Але останні дні мої думки повертаються сюди, на мою сторінку і не дає спокою таке відчуття, що я зроблю якусь помилку, якщо все це покину. Адже мені подобається все, що я тут писала і показувала, і можу ще багато чого показати. Це, так би мовити, історія мого рукодільного становлення і часточка мене самої і я зроблю ще одну спробу публікувати тут мої роздуми та мої рукодільні поробки частіше, ніж раз на рік. Оскільки саме тут можна поділитися своїми думками та ідеями з людьми і не бути обмеженою у кількості знаків, і таким чином занотувати мою "рукодільну історію".
Отже, враховуючи те, що сьогодні офіційно почалася зима, а у нас на градуснику +13 і дує теплий південний вітер, то щоб хоч якось створити собі і рідним передноворічний настрій, я покажу за вчора-сьогодні створений зимовий святковий дизайн. Впевнена, що багато хто його вже відшили, адже він був опублікований в журналі "Вышиваю крестиком" за грудень 2013 року. Дизайнерка Дар'я Скобєлкіна. 
Вишивала на мурано 3984/779 ниточками Peri та голд металік від DMC. Кольори та бісер підібрала на власний смак. Саму схему дещо змінила під себе. Розмір готової роботи 7*17 см. 







В журналі зазначається приблизний час над роботою 30 годин. В мене робота вишилася за два вечори. Отже, робота легка і приємна. Тож хто хоче спробувати всілякі шовчики, але боїться братися за них,  не бійтеся. Цей дизайн як раз для початківців, і в результаті отримаєте купу задоволення і гарну роботу. 
Щодо оформлення поки не визначилася і розмірковую. Не хочу раму або пінкіп, думала про обгортку на блокнот, але цей варіант непрактичний. Зараз думки крутяться навколо того, щоб оформити в шкатулку. Подивимося, як далі буде. 
А на сьогодні все і до нових, сподіваюся скорих, зустрічей :)

четвер, 1 грудня 2016 р.

Волошковий клатч

Всім доброго вечора!

Забігла сьогодні на вогник, щоб показати свою відносно давню роботу. Це невеличка сумочка у вигляді клатчу. Саму торбинку пошила ще у вересні, а вишивку виконала навесні. Викройку до сумки робила сама - там немає нічого складного і зшивала так, як вважала запотрібне. Ну звичайно щось підгледіла в інтернеті - як без того? :) 

понеділок, 5 вересня 2016 р.

І знову метелик... або Звідки береться час?

Всім доброго вечора!
Якось в мене завжди виходить так, що свої пости пишу ввечері і тому вітаюся з Вами "доброго вечора". В мене час зранку і вдень завжди зайнятий: робота, діти, домашня робота, чоловік, а ще ж хочеться щось повишивать або щось пошити. От у мене таке запитання до Вас, дівчатка. Ви такі розумниці і в мене складається враження, що Ви володієте якоюсь магією. У вас в добі точно 24 години? :) Поділіться, будь ласка, своїми рецептами таймменеджменту. Буду дуже вдячна :)
Не знаю як Вас, а мене питання як все встигать вже досить давно хвилює. І от з такими думками я вступила у спільний відшив у групі в Фейсбуці. Ми з дівчатками вишивали годинники. От зараз я і покажу, що в мене вийшло.
Дівчатка, хочу перепросити, бо моя робота не повністю оформлена. Вірніше, я не зовсім визначилася, як саме хочу оформити цей годинник. Тому перед Вами проміжний варіант. 

середу, 31 серпня 2016 р.

Кава-брейк або дівчатка вибирають гаряченьке )

Всім привіт!
Сьогодні останній літній день в 2016 році і тому цей день потрібно провести так, щоб було що згадувати взимку :) і гарними помімчниками для того, щоб зкрасити останній літній вечір можуть стати...
Та-да-дам!!!! Ось вони :)

Все вірно :) Коктейлі і звичайно ж гарна компанія :) Але не пийте їх усі відразу за один вечір, але це ви і без мене знаєте. 

середу, 24 серпня 2016 р.

Про метелика, свято та інше...

Всім доброго вечора! 
 В мене сьогодні на календарі 24 серпня, пів на 11 вечора, на термометрі +25 і Одеса за вікном.  Мої літні канікули цього року затягнулися, але і вони добігають до кінця і через тиждень потрібно виходити на работу. Але не будемо про сумне, тож починаю :)

 Перш за все, хочу всіх Вас привітати із Днем Незалежності України! 

 І трохи моїх рукотворів. 
 Отакий метелик випорхнув з під моєї голочки наприкінці весни. Вишивала за набором від ТМ "Леді". Розмір вишитої частини приблизно 25*25 см, а сама оформлена робота така собі величенька. Розміри точніше не можу сказати, бо робота вже подарована.

 Метелик вишивався на рівномірці  Zweigart Linda 27 ниточками, що були в наборі (здається DMC), присутні також металізована нитка (можливо Kreinick, але точно не DMC) та бісер  № 8. Бісер, до речі, був дуже гарної якості і гарно відкалібрований: за всю роботу було тільки пару поганих бісеринок. 
 В роботі використані різні числені техніки: хрестик, бекстіч, лонгстіч, французькі вузлики, алжирське вічко та інші, що я забула назви. Краще дивіться на них на фото :)
 Від роботи отримала величезне задоволення і сподіваюся Вам також сподобалося. Теперішний власник роботи дуже любить цю роботу і не перестає дякувати за такий подарунок, а я щаслива, що мій дарунок прийшовся до душі :)
 Тож, висновок. Дівчатка, уважно придивіться до наборів від фірми "Леді": 
Гарна схема:  кольорово-символьна, окремо йде схема з бекстічем;
Комплектуючі дуже гарної якості: рівномірка, ниточки, бісер;
Цікаві розробки і сюжети; 
і , нарешті, дуже-дуже приємні ціни на набори )
PS: це була не реклама, а я просто поділилася  з Вами своїми враженнями і сподіваюся, що мій досвід стане Вам у пригоді :)
На цьому буду  прощатися і бажаю Вам гарного вечора і творчого настрою ,)
Всіх люблю і цілую  :) До скорої зустрічі :) 

четвер, 12 травня 2016 р.

Несподіваний подарунок або трішки про крокуси

Всім доброго вечора!

 Вечір дихає майже літньою теплотою. Погода місцями нас радує теплим дощиком і небо гуркотить громом і пахне запашною травичкою. А я Вам покажу невелику березневу за настроєм та часом виконання роботу.
 Схема була надрукована у весняному номері журналу "Все о рукоделии" та пропонувалася для листівочок. Тож розміри зовсім невеличкі. Вишивала майже за ключем ниточками Гамма та Анкор, а схему я дещо змінила. Вірніше вирішила не вишивати коричневе тло. Я навіть почала його відшивати і вишила майже половину, але мені результат перестав подобатися. То ж не довго думаючи я його просто розпорола і залишила так, як представлено на фото нижче.
 Оформлення спонтанне, оскільки крокуси несподіванно було вирішено подарувати, тому часу на нього було обмаль. Через те і фото нормального в мене  немає. Зараз ці крокуси квітнуть за пару тисяч кілометрів від Києва. 
 Можливо, через пару років в мене з'явиться нагода змінити рамочку, або взагалі переробити в якусь практичну річ.
 На сьогодні все :) Всім бажаю гарного вечора або солодких снів тим, хто лягає спочивати. І гарної п'ятниці. Не знаю як для Вас, а для мене вечір п'ятниці найулюбленіший час тижня - попереду два дні вихідних і купа можливостей для відпочинку :)
P.S.: і потрібно вже нарешті змініти тло блогу, а то в мене досі зима. Зроблю це найближчим часом :)

середу, 9 березня 2016 р.

Фіолетові замальовки

Всім доброго вечора!
Давненько я нічого не писала. Якось намагалася привчити себе писати хоч один пост в тиждень, але не дуже в мене це виходить. Незавершені роботи не дуже люблю демонструвати, а часом і є що показать та немає нагоди або настрою фотографувати. Тож вирішила, оскільки блог я завела, щоб отримувати від того задоволення, то і писати буду тоді, коли є для цього надхнення. Тож вибачайте, що не часто з'являюся в ефірі. 
А сьогодні покажу роботу, яку мабуть уже всі вишивали і всі її добре знають. Це ожина від Ріоліса. 

вівторок, 2 лютого 2016 р.

Квітчастий мультиколор

Доброго дня!
Ось і зима добігає свого кінця - почався останний місяць і на термометрі плюсові значення. Весна ще не почалася - сонечка не вистачає для весняних відчуттів, але ж вже так хочеться тепла, сонечка, яскравих кольорів! Ну дуже хочеться ,) Хоча 1 січня я почала вишивати велику новорічну роботу (планую вишити її до наступного нового року),  я не буду Вам показувати процеси, а подарую трішечки весни, а може й літа ,)
Отже, представляю Вашій увазі мою нову роботу (тільки вчора дошила)) органайзер для гачків "Квітчастий мультиколор".

середу, 20 січня 2016 р.

Тедді та маленький листоноша

Доброго дня усім! 
Ви ще святкуєте чи вже розібрали свої ялиночки? Наша ялиночка ще стоїть і мої малі бешкетники нічого не бажають слухати про те, щоб зібрати ялиночку. Тому поки стоїть,  але не довго їй залишилось. А сьогодні навздогін новорічний святам покажу, що вишила. 
Це ведмедик Тедді із пташечкою. Пташечка мені нагадує снігуря і вона вирішила допомогти Тедді віднести вітальну листівку. А подарунок понесе сам Тедді, бо він заважкий для маленького снігурчика :)
Вишивала за схемою із журналу The World of Cross Stitching. Вишивку ще не оформила і в мене немає поки жодної ідеї, яка б мені сподобалася, а в рамочку - якось дуже просто буде. От такі в мене справи.
На сьогодні все. Дякую, що забігаєте і коментуєте. Бережіть себе і не хворійте :) Скоро зустрінемось ,)

вівторок, 12 січня 2016 р.

Для маленьких модниць

Всім привіт!
Зараз у нас вечір віторка 12 січня. Хтось їде з роботи, хтось ще на роботі і працює, хтось вже дома, відпочиває і насолоджується товариством рідних та близьких, а я покажу Вам, що створила днями. Цей аксесуар прийдеться до душі маленьким модницям :)